Jídlo jako jed, jídlo jako lék

To chci

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Alena Dvořáková, 1973-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
400 s. : barev. il. ; 27 cm
Vydáno
Praha : Reader's Digest Výběr, 1998
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Terminologické slovníky
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-902069-7-2 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Všeobecná studovna
613.2 Jíd
Absenčně
Načítá se…
Depozitář
N126079