Koření : jak vybírat a používat koření v kuchyni : příručka pro kuchaře

To chci

Více jak 50 druhů koření a 35 kořenicích směsí. Základní recepty použití s podrobnými návody krok za krokem, doplněné barevnými fotografiemi. Koření jako dekorace a vonné dárky.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sallie Morris
Další autoři
Marta Adlerová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
128 s. : barev. il.
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., c2002
Vydání
Čes. vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie krok za krokem
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7237-574-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Depozitář
N158701