Speciality z masa a ryb
101 praktických rad a receptů na přípravu pokrmů a specialit z masa a ryb. Pikantní speciality a rychlé minutky z masa, drůbeže a ryb, včetně široké škály doporučených příloh.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 70 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1998
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- 101 praktických rad
101 receptů a rad - Témata
- ISBN
- 80-7202-308-X
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.