Vaříme v remosce : 316 receptů
Kniha kuchařských předpisů pokrývá celé spektrum pokrmů od polévek, masa, drůbeže a ryb přes luštěniny, brambory a těstoviny až po moučníky. Přináší cenné rady na využití obyčejné remosky i netradičním způsobem. Vhledem k zařazení receptů s použitím polotovarů bude vhodná i pro začínající kuchařky. Toto vydání nabízí … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 180 s., [8] s. barev. il.
- Vydáno
-
Praha :
Vyšehrad,
2001
- Vydání
- Vyd. 2. rozš. (ve Vyšehradu 1.)
- Témata
- ISBN
- 80-7021-521-6
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: