Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby

Get it

Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché!

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Anna Walz
Other Authors
Wolfgang Schardt
Hana Habartová
Document Type
Books
Physical Description
62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Published
Praha : Vašut, 2019
Edition
České vydání první
Series
Jak na to (Jan Vašut)
Subjects
Item Description
Z němčiny přeložila Hana Habartová
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7541-175-4

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Outside loan
Loading…
Vědecká půjčovna
641 Wal