Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby
Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché!
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
- Published
-
Praha :
Vašut,
2019
- Edition
- České vydání první
- Series
- Jak na to (Jan Vašut)
- Subjects
- Item Description
- Z němčiny přeložila Hana Habartová
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7541-175-4
Select institution:
Holdings
HelpAvailability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Outside loan
|
Loading…
|
Vědecká půjčovna
|
|
641 Wal |