Pečeme chleba : voňavý poklad z trouby

To chci

Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený. K čerstvému chlebu navíc nepotřebujete víc než jen trochu másla a pár špetek soli – a za chvilku jste sytí a spokojení. A nejlepší na tom je, že domácí pečení chleba je vlastně úžasně jednoduché!

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Anna Walz
Další autoři
Wolfgang Schardt
Hana Habartová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
62 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno
Praha : Vašut, 2019
Vydání
České vydání první
Edice
Jak na to (Jan Vašut)
Témata
Popis jednotky
Z němčiny přeložila Hana Habartová
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7541-175-4

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.