Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin. 2

To chci

Osvětlení pojmů v potravinářské literatuře týkající se především otázek výroby, skladování, distribuce a prevence zdravotní nezávadnosti potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Richard Sovjak
Další autoři
Radka Matějíčková
Hana Reisnerová, 1947-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
242 s. : tab.
Vydáno
Praha : Česká zemědělská univerzita - ČZU, 2002
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-213-0974-1
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.16.6 D89418/2
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.16.6 D89418/2 a
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.16.6 D89418/2 b