Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin. 2
Osvětlení pojmů v potravinářské literatuře týkající se především otázek výroby, skladování, distribuce a prevence zdravotní nezávadnosti potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 242 s. : tab.
- Vydáno
-
Praha :
Česká zemědělská univerzita - ČZU,
2002
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-213-0974-1
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.16.6 | D89418/2 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.16.6 | D89418/2 a | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.16.6 | D89418/2 b |