Technická kontrola v konservárenském průmyslu : Určeno orgánům techn. kontroly a ostatním techn. kádrům konservárenského prům. a potravinářským prům. školám
Přehled organisace a technické kontroly v podnicích a závodech konservárenského průmyslu. Příručka věnuje pozornost především organoleptickému hodnocení jakosti potravinářských výrobků, pořádání přehlídek jakosti a metodice technické kontroly. Text je doplněn schematickými nákresy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 163, [1] s. ; il. 8°
- Vydáno
-
Praha :
SNTL,
1957
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řada potravinářské literatury
- Témata
- Popis jednotky
- S il.
800 výt.
Vyd. min. potravinářského prům. a výkupu zeměd. výrobků
Věcný rejstřík
Pozn. - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.15.2.4 | K16164 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.15.1.4 | K16299 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.13.4.6 | K25041 |