Technická kontrola v konservárenském průmyslu : Určeno orgánům techn. kontroly a ostatním techn. kádrům konservárenského prům. a potravinářským prům. školám

To chci

Přehled organisace a technické kontroly v podnicích a závodech konservárenského průmyslu. Příručka věnuje pozornost především organoleptickému hodnocení jakosti potravinářských výrobků, pořádání přehlídek jakosti a metodice technické kontroly. Text je doplněn schematickými nákresy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloš Beringer
Další autoři
Československo. Ministerstvo potravinářského průmyslu a výkupu zemědělských výrobků
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
163, [1] s. ; il. 8°
Vydáno
Praha : SNTL, 1957
Vydání
1. vyd.
Edice
Řada potravinářské literatury
Témata
Popis jednotky
S il.
800 výt.
Vyd. min. potravinářského prům. a výkupu zeměd. výrobků
Věcný rejstřík
Pozn.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.15.2.4 K16164
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.15.1.4 K16299
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.13.4.6 K25041