Handbuch der Lebensmittelchemie. 6. Band, Alkaloidhaltige Genussmittel, Gewürze, Kochsalz

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
E. Bames
J. Tillmas
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
ix, 604 s. : il., tab., fot.
Vydáno
Berlin : Julius Springer, 1934
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.07.6.5 K44262
Prezenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.13.1.3 K27626