Handbuch der Lebensmittelchemie. 6. Band, Alkaloidhaltige Genussmittel, Gewürze, Kochsalz
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- ix, 604 s. : il., tab., fot.
- Vydáno
-
Berlin :
Julius Springer,
1934
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.07.6.5 | K44262 | |||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.13.1.3 | K27626 |