Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů

To chci

Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost živin i ochranných látek. Poskytuje informace, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti (chuť, vůni, barvu, texturu) i celkový vzhled.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Dostálová, 1943-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
53 s. : barev. il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Forsapi, [2008?]
Vydání
1. vyd.
Edice
Stručné informace pro pacienty
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
Terminologický slovník
ISBN
978-80-903820-8-4 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
D95664
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.20.4 D95665