Stanovení antioxidační aktivity sladu a piva : certifikovaná metodika

To chci

Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Víno. Výroba vína. Pivo. Pivovarnictví. Lihovarnictví. Voda na nápoje. Ovocné šťávy. Pochutiny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Alexandr Mikyška
Další autoři
Danuša Hašková
Josef Prokeš, 1948-2011
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
48 s. : il. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, c2012
Témata
Popis jednotky
50 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografie
ISBN
978-80-86576-50-3 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.L.23.1 C49441