Chemie a technologie sladu a piva : určeno pro posluchače fak. potravinářské technologie. Díl 1, Hlavní suroviny, sladařství

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Dyr, 1904-1980
Další autoři
Iška Hauzar, 1928-2008
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
235 s. : il., grafy ; 4°
Vydáno
Praha : SNTL, 1961
Vydání
1. vyd.
Edice
Učební texty vysokých škol (SNTL)
Popis jednotky
Vyd. Vysoká škola chemicko technologická v Praze
195 výt.
Dotisk. 1962, 195 výt.
Bibliografie
Přehled literatury
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Holice
II 311.860/ 1
Prezenčně
Načítá se…
Běžný fond
Externí sklad-Holice
II 311.860/ 1