Kuře : praktická kuchařka krok za krokem
Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a názorných receptů na polévky, předkrmy, jídla z jednoho hrnce, saláty, rožněná jídla až po pečivo, koláče a ostré … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : barev. il. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka & Co.,
2003
- Vydání
- České vyd. 1.
- Edice
- Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co)
- Témata
- Popis jednotky
- Jméno autorky převzato ze hřbetu
Překlad z angličtiny - Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7237-712-4