Základy výživy pro stravovací provozy : školní stravování, výživové normy (spotřební koš), dietní stravování ve školní jídelně, zásady správné výživy, výživa dětí, dospívajících, sportujících dětí a adolescentů, seniorů

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Petrová
Další autoři
Sylva Šmídová, 1982-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
307 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
Vydáno
Plzeň : Jídelny.cz, 2014
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-905557-0-9

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.