Základy výživy pro stravovací provozy : školní stravování, výživové normy (spotřební koš), dietní stravování ve školní jídelně, zásady správné výživy, výživa dětí, dospívajících, sportujících dětí a adolescentů, seniorů
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 307 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
- Vydáno
-
Plzeň :
Jídelny.cz,
2014
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-905557-0-9
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
1-274.080 |