Základy výživy pro stravovací provozy : školní stravování, výživové normy (spotřební koš), dietní stravování ve školní jídelně, zásady správné výživy, výživa dětí, dospívajících, sportujících dětí a adolescentů, seniorů

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jana Petrová
Další autoři
Sylva Šmídová, 1982-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
307 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
Vydáno
Plzeň : Jídelny.cz, 2014
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-905557-0-9

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Běžný fond
Hlavní sklad
1-274.080