Zakořeňování a štěpování ovocných rostlin
Studie s mnoha praktickými návody a poznatky o vegetativním množení ovocných rostlin a podnoží z povšechného hlediska, speciálně pak o vegetativním množení bobulovin, vinné révy, jahodníku a vlašského ořešáku. Dále probráno štěpování v obou svých hlavních typech: roubování a očkování.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 261, [1] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
ČSAV,
1958
- Vydání
- 2. vyd.
- Edice
- Práce ČSAV. Sekce biologická
Ovocnická edice - Popis jednotky
- 10750 výt.
Bibliogr. zprac. Bořivoj Hořavka
Jmenný a věcný rejstřík
S fot. a il. v textu - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: