Indiánská kuchařka : kuchyně indiánů Velkých planin a amerického Jihozápadu - pikantní směs tradice a modernity
Všem českým indiánům recepty na bizoní pečeni stejně jako na tortilly, fazole, saláty a ostré omáčky na sto způsobů, ale i chalupas, zuňijskou kaši a „chléb“ nebo krocana nadívaného piniovými oříšky a čokoládou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Vědecká knihovna v Olomouci (aktuální záznam)