Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena : 131 základních receptů

To chci

Kuchařka seznamuje s třiceti druhy celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen a s rozmanitými možnostmi jejich kuchyňské úpravy. Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Stanislava Jarolímková, 1947-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
109 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : EB, 2002
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Podnázev z obálky
ISBN
8090323405
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad
SK 64