Jak připravovat obiloviny, luštěniny, ořechy a semena : 131 základních receptů
Kuchařka seznamuje s třiceti druhy celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen a s rozmanitými možnostmi jejich kuchyňské úpravy. Kniha nabízí zajímavosti a praktické rady týkající se třiceti druhů celozrných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Dozvíte se důvody, proč je zařazovat do jídelníčku, co se skrývá za poněkud tajuplnými … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 109 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
EB,
2002
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Podnázev z obálky
- ISBN
- 8090323405
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: