Jak připravovat obiloviny, luštěniny, semena a ořechy

To chci

Kuchařka seznamuje s třiceti druhy celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen a s rozmanitými možnostmi jejich kuchyňské úpravy. „Zrní“ není určeno jen pro podivíny a drůbež, jak ukazuje tento průvodce světem celozrnných obilovin, luštěnin, ořechů a semen. Nabízí cenné rady a zajímavosti týkající se 30 druhů těchto plodin, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Stanislava Jarolímková, 1947-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
170 s. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Motto, 2007
Vydání
Vyd. 2., přeprac. a dopl., V nakl. Motto 1.
Edice
Rádce (Motto)
Témata
ISBN
9788072463558

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
64