Technologie ovocných a zeleninových výrobků
Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 215 s. : il., tab.
- Published
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1952
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Subjects
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
National Museum - National Museum Library
|
|
37 F 00426 | |||||
|
|
University of Chemistry and Technology, Prague - Centre for Information Services
|
|
||||||
|
|
Mendel University in Brno - Institute for Scientific Information - Library
|
|
LES-22514/1 | |||||
|
|
Charles University - Faculty of Pharmacy - Czech Pharmaceutical Museum Kuks
|
|