Technologie ovocných a zeleninových výrobků

Get it

Autor zpracovává speciální technologii ovoce a zeleniny na biologickém základě. Zabývá se základními vlastnostmi a biologic. hodnotami ovoce a zeleniny, jejich sklizní, uchováváním a úpravou, praktickými methodami konservačními, balením hotových výrobků a pod. Kniha předpokládá určité předběžné znalosti, neobsahuje proto podrobná full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Václav Kác, 1897-1975
Document Type
Books
Physical Description
215 s. : il., tab.
Published
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Edition
1. vyd.
Series
Knižnice potravinářského průmyslu
Subjects

Select institution:

Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
National Museum - National Museum Library
37 F 00426
University of Chemistry and Technology, Prague - Centre for Information Services
Mendel University in Brno - Institute for Scientific Information - Library
LES-22514/1
Charles University - Faculty of Pharmacy - Czech Pharmaceutical Museum Kuks