Uzení a grilování ryb : kniha časopisu Blinker

To chci

Kniha časopisu Blinker informuje o základních postupech při uzení a grilování ryb. Radí při zpracování a přípravě ryby pro domácí uzení včetně stavby jednoduché domácí udírny. Poznáme jak postupuje profesionální výrobce uzených ryb. Najdeme i tipy a recepty ke grilování, rožnění a pečení na roštu s nákresy a barevnými fotografiemi.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Milan Pohunek, 1929-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
77 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno
Plzeň : Fraus, 1998
Témata
Popis jednotky
Název z obálky
ISBN
80-7238-040-0
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.