Encyklopedický slovník gastronomie

To chci

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
2 sv. : il. ; 24 cm
Vydáno
[Úvaly] : Ratio, [2001-2002]
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86351-04-1
80-86351-02-5
Obsah
díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Univerzita Karlova - Filozofická fakulta - Knihovna FF UK
sv. 1-2