Encyklopedický slovník gastronomie
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 2 sv. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
[Úvaly] :
Ratio,
[2001-2002]
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-86351-04-1
80-86351-02-5 - Obsah
- díl I. a-k. [2001]. 221 s. -- díl II. l-ž. [2002]. 244 s.
:
