Encyklopedický slovník gastronomie. A-K

To chci

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Další autoři
Marta Mastná
Jana Štěpánková
Marie Černá, 1931-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
221 s. : il.
Vydáno
Úvaly : Karel Štěpánek - Ratio, [2001]
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86351-02-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Městská knihovna Děčín, příspěvková organizace
Městská knihovna Sedlčany, příspěvková organizace