Encyklopedický slovník gastronomie. A-K

Get it

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, full description

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Jiří Černý, 1939-
Other Authors
Marta Mastná
Jana Štěpánková
Marie Černá, 1931-
Document Type
Books
Physical Description
221 s. : il.
Published
Úvaly : Karel Štěpánek - Ratio, [2001]
Edition
1. vyd.
Subjects
ISBN
80-86351-02-5

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Note Call #
Municipal Library Decin Děčín
Municipal Library Sedlcany