Jak připravit kuře
Nechybí údaje o výběru drůbeže a jejím skladování. Pozornost je věnována také přípravě před vlastní úpravou i tomu, jak a s čím kuře podávat a servírovat. Text provázejí názorné fotografie. C2b1d 990908
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 72 s. : barev. il. ; 18 cm
- Published
-
Praha :
Ikar,
1999
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- 101 praktických rad
- Subjects
- Item Description
- Přeloženo z angličtiny
- Bibliography
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7202-337-3 (váz.)
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Please login to display connected libraries.
About Získej EDD
The Získej EDD service provides the delivery of electronic copies of parts of documents from library collections.
The service is operated by the National Technical Library in Prague.
It is a paid service.