Jak připravit kuře

To chci

Nechybí údaje o výběru drůbeže a jejím skladování. Pozornost je věnována také přípravě před vlastní úpravou i tomu, jak a s čím kuře podávat a servírovat. Text provázejí názorné fotografie. C2b1d 990908

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Anne Willan
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : barev. il. ; 18 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1.
Edice
101 praktických rad
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7202-337-3 (váz.)
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad