Jak připravit kuře
Nechybí údaje o výběru drůbeže a jejím skladování. Pozornost je věnována také přípravě před vlastní úpravou i tomu, jak a s čím kuře podávat a servírovat. Text provázejí názorné fotografie. C2b1d 990908
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 72 s. : barev. il. ; 18 cm
- Published
-
Praha :
Ikar,
1999
- Edition
- Vyd. 1.
- Series
- 101 praktických rad
- Subjects
- Item Description
- Přeloženo z angličtiny
- Bibliography
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7202-337-3 (váz.)
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Institutions
František Bartoš Regional Library in Zlín (current record)
Huss' Library Říčany
Kroměříž Public Library
Moravian Library in Brno
Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
Municipal Library in Český Krumlov
Municipal Library in Znojmo
Municipal Library Jaroměř
Municipal Library Lovosice
Municipal Library of Antonín Marek Turnov
Municipal Library of Prague
National Library of Czech Republic
Portal CASLIN
Research Library in Liberec
Research Library in Olomouc
The Education and Research Library of the Pilsener Region