Výživná kniha o jídle
Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
- Published
-
Praha :
Euromedia Group,
2022
- Edition
- Vydání první
- Series
- Esence
- Subjects
- Item Description
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-242-8229-9
Select institution:
Holdings
Help| Availability | Status | Department | Collection | Location | Description | Note | Call # | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Outside loan
|
Loading…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|
|||||
|
Outside loan
|
Loading…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|