Výživná kniha o jídle

To chci

Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karolína Fourová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
Vydáno
Praha : Euromedia Group, 2022
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-242-8229-9

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.