Výživná kniha o jídle

To chci

Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karolína Fourová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
Vydáno
Praha : Euromedia Group, 2022
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-242-8229-9

Vybrat instituci:

Instituce

Husova knihovna Říčany Chomutovská knihovna Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI) Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště Knihovna Jana Drdy Příbram Knihovna Jiřího Mahena v Brně Knihovna Kroměřížska Knihovna města Hradce Králové Knihovna města Mladá Boleslav Knihovna města Plzně Knihovna Petra Bezruče v Opavě Knihovna Třinec Knihovna Ústeckého kraje Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam) Krajská knihovna Karlovy Vary Krajská knihovna Vysočiny Krajská vědecká knihovna v Liberci Městská knihovna Antonína Marka Turnov Městská knihovna Benešov Městská knihovna Břeclav Městská knihovna Česká Lípa Městská knihovna Česká Třebová Městská knihovna Frýdek-Místek Městská knihovna Chrudim Městská knihovna Jihlava Městská knihovna Kolín Městská knihovna Kutná Hora Městská knihovna Ladislava z Boskovic v Moravské Třebové Městská knihovna Most Městská knihovna Neratovice Městská knihovna Nymburk Městská knihovna Pelhřimov Městská knihovna Písek Městská knihovna v Praze Městská knihovna v Přerově Městská knihovna Znojmo Moravská zemská knihovna v Brně Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě Národní knihovna ČR Regionální knihovna Karviná Souborný katalog ČR Středočeská knihovna v Kladně Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové Šmidingerova knihovna Strakonice Univerzita Palackého v Olomouci Vědecká knihovna v Olomouci