Výživná kniha o jídle
Pohled na jídlo z hlediska výživy i kvality, správná práce s potravinami v kuchyni. Padesát receptů autorky a blogerky, odbornice na výživu a kvalitu potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 319 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
- Vydáno
-
Praha :
Euromedia Group,
2022
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Esence
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 978-80-242-8229-9
Vybrat instituci:
Instituce
Husova knihovna Říčany
Chomutovská knihovna
Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
Knihovna Jana Drdy Příbram
Knihovna Jiřího Mahena v Brně
Knihovna Kroměřížska
Knihovna města Hradce Králové
Knihovna města Mladá Boleslav
Knihovna města Plzně
Knihovna Petra Bezruče v Opavě
Knihovna Třinec
Knihovna Ústeckého kraje
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně (aktuální záznam)
Krajská knihovna Karlovy Vary
Krajská knihovna Vysočiny
Krajská vědecká knihovna v Liberci
Městská knihovna Antonína Marka Turnov
Městská knihovna Benešov
Městská knihovna Břeclav
Městská knihovna Česká Lípa
Městská knihovna Česká Třebová
Městská knihovna Frýdek-Místek
Městská knihovna Chrudim
Městská knihovna Jihlava
Městská knihovna Kolín
Městská knihovna Kutná Hora
Městská knihovna Ladislava z Boskovic v Moravské Třebové
Městská knihovna Most
Městská knihovna Neratovice
Městská knihovna Nymburk
Městská knihovna Pelhřimov
Městská knihovna Písek
Městská knihovna v Praze
Městská knihovna v Přerově
Městská knihovna Znojmo
Moravská zemská knihovna v Brně
Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
Národní knihovna ČR
Regionální knihovna Karviná
Souborný katalog ČR
Středočeská knihovna v Kladně
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
Šmidingerova knihovna Strakonice
Univerzita Palackého v Olomouci
Vědecká knihovna v Olomouci