Slovník potravinářů a gastronomů

To chci

Slovník obsahuje přehledně uspořádané definice potravinářských a jiných produktů, jejich skupin a druhů, popis činností, systémů, kvalitativních a jiných znaků z oblastí souvisejících s gastronomií, s potravinami, potravinovými doplňky, nápoji atd., s jejich zpracováním a uváděním do oběhu. Zahrnuje dále i vysvětlení pojmů celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaromír Beránek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
103 s.
Vydáno
Praha : MAG Consulting, 2005
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86724-04-2 (brož.)

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
4DNL naučná dospělí
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad