Slovník potravinářů a gastronomů
Slovník obsahuje přehledně uspořádané definice potravinářských a jiných produktů, jejich skupin a druhů, popis činností, systémů, kvalitativních a jiných znaků z oblastí souvisejících s gastronomií, s potravinami, potravinovými doplňky, nápoji atd., s jejich zpracováním a uváděním do oběhu. Zahrnuje dále i vysvětlení pojmů … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 103 s.
- Vydáno
-
Praha :
MAG Consulting,
2005
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-86724-04-2 (brož.)
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|
|||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|