Provozujeme pohostinství a ubytování
Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. počínaje … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 180 s.
- Vydáno
-
Praha :
MAG Consulting,
2004
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Hotely a restaurace
- Témata
- ISBN
- 80-86724-02-6 (brož.)
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|