Indická kuchyně : recepty na tradiční, exotické a pikantní pokrmy
V úvodu receptury přísad, které se používají ve většině předpisů a vydrží určitou dobu v ledničce - pasty a čatní. Následují recepty na pikantní předkrmy, hlavní jídla i moučníky, vždy s uvedenou dobou přípravy a celostránkovou ilustrativní fotografií.
Saved in:
Bibliographic Details
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 95 s. : barev fot. a obr.
- Published
-
Čestlice :
Rebo Productions,
c2001
- Edition
- 1. vyd.
- Subjects
- ISBN
- 80-7234-164-2 (brož.)
- Suggest for digitization
- It is possible to request digitization of this document from another library's collection:
Select institution:
Institutions
District Library of Petr Bezruč in Opava
František Bartoš Regional Library in Zlín (current record)
Moravian Library in Brno
Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
Municipal Library Česká Lípa
Municipal Library of Prague
National Library of Czech Republic
Portal CASLIN
Research Library in Liberec
Research Library in Olomouc
Šmidinger's Library Strakonice
The Central Bohemian Library in Kladno