Indická kuchyně : recepty na tradiční, exotické a pikantní pokrmy
Přehledně uspořádané a v praxi použitelné recepty na přípravu indických pokrmů. Úvodem uvádí receptury "přísad", které se používají ve většině předpisů a vydrží určitou dobu v ledničce - pasty a čatní. Následují recepty na pikantní předkrmy, hlavní jídla i moučníky, vždy s uvedenou dobou přípravy a celostránkovou ilustrativní … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 95 s. : fot. ; 28 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo Productions,
2001
- Vydání
- 1.vyd
- ISBN
- 80-7234-164-2
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Krč
|
|
C2b1c | C 3364.4 | |||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
Dnes vrácené knihy (ústřední knihovna)
|
C2b1c | C 3364.6 |