Indická kuchyně : recepty na tradiční, exotické a pikantní pokrmy

To chci

Přehledně uspořádané a v praxi použitelné recepty na přípravu indických pokrmů. Úvodem uvádí receptury "přísad", které se používají ve většině předpisů a vydrží určitou dobu v ledničce - pasty a čatní. Následují recepty na pikantní předkrmy, hlavní jídla i moučníky, vždy s uvedenou dobou přípravy a celostránkovou ilustrativní celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Camilla Sopwith
Ondřej Šanca
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 s. : fot. ; 28 cm
Vydáno
Čestlice : Rebo Productions, 2001
Vydání
1.vyd
ISBN
80-7234-164-2
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Krč
C2b1c C 3364.4
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
Dnes vrácené knihy (ústřední knihovna)
C2b1c C 3364.6