Indická kuchyně : recepty na tradiční, exotické a pikantní pokrmy

To chci

V úvodu receptury přísad, které se používají ve většině předpisů a vydrží určitou dobu v ledničce - pasty a čatní. Následují recepty na pikantní předkrmy, hlavní jídla i moučníky, vždy s uvedenou dobou přípravy a celostránkovou ilustrativní fotografií.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ondřej Šanca
Camilla Sopwith
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
95 s. : barev fot. a obr.
Vydáno
Čestlice : Rebo Productions, c2001
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7234-164-2 (brož.)
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.