Indická kuchyně : recepty na tradiční, exotické a pikantní pokrmy
V úvodu receptury přísad, které se používají ve většině předpisů a vydrží určitou dobu v ledničce - pasty a čatní. Následují recepty na pikantní předkrmy, hlavní jídla i moučníky, vždy s uvedenou dobou přípravy a celostránkovou ilustrativní fotografií.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 95 s. : barev fot. a obr.
- Vydáno
-
Čestlice :
Rebo Productions,
c2001
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-7234-164-2 (brož.)
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
1PNL naučná sklad
|