Přeskočit na obsah
Přihlášení
Inspirace
Kontakt
Schránka:
0
položek
Schránka
(Plná)
Čeština
English
Moderní obsluha
v knihovnách
v odborných zdrojích
najděte knihovnu
Nápověda
Ve všech polích
Název
Autor
Téma
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Moderní obsluha
To chci
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor
Jiří Černý, 1939 břez. 24.-
Typ dokumentu
Knihy
Vydáno
Praha :
Merkur,
1993
Vydání
1. vyd.
Témata
číšnictví
stolování
gastronomie
pohostinství
stolničení
obsluha
podávání jídel
servírování
více…
méně…
ISBN
(váz.)
Instituce:
Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
Informace o knihovně
Jednotky
Získej MVS
Získej EDD
Metadata
Instituce
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se
přihlásit
.
Dostupnost
Stav
Oddělení
Sbírka
Umístění
Více informací
Poznámka
Signatura
Absenčně
Dostupnost nelze načíst
Ústřední knihovna
1PNL naučná sklad
Pro správnou funkci je třeba mít zapnutý JavaScript.
Zobrazit citace
Poslat e-mailem
Exportovat záznam
Exportovat jako MARC
Exportovat jako MARCXML
Exportovat jako RDF
Exportovat jako RIS
Exportovat jako BIBFRAME
Exportovat jako stručný záznam pro tisk
Exportovat jako úplný záznam pro tisk
Trvalý odkaz
Přidat do oblíbených
Sdílet záznam
Vložit do schránky
Odstranit ze schránky
Podobné
Flambování a dochucování pokrmů
Antonín Srkala
Práce číšníka u stolu hosta : dranžírování, flambování a dochucování
Antonín Srkala
Vzpomínky na Slováckou búdu
Blanka Petráková
Příručka pro číšníky
Graham Brown
Čarujeme se zeleninou : zeleninové ozdoby nejen pro slavnostní stůl
Luděk Procházka, 1970-
Načítá se…