Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás
Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 213 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 x 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Epocha,
2016
- Vydání
- První vydání
- Témata
- ISBN
- 978-80-7557-006-2
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Ústřední knihovna
|
4DNL naučná dospělí
|