Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás

To chci

Autor žijící několik let na Sicílii přibližuje čtenářům to nejlepší, čím si tento středomořský ostrov získal jeho srdce. Vypráví o neskutečně milých obyvatelích, sicilských zvycích, zážitcích na pravé sicilské svatbě, moři, ale ten největší důraz je kladen na jídlo. V pěti samostatných oddílech, rozdělených dle druhu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Petr Šámal, 1949-
Další autoři
Helena Pavlíková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
213 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 x 24 cm
Vydáno
Praha : Epocha, 2016
Vydání
První vydání
Témata
ISBN
978-80-7557-006-2

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
4DNL naučná dospělí