Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava
Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 227, [4] s. ; 8°
- Published
-
Praha :
SZN,
1977
- Edition
- 2. vyd.
- Series
- Rostlinná výroba
- Subjects
- Item Description
- Přehl. lit.
S obr., fot. a tb. v textu
Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc
20000 výt. - ISBN
- (Brož.)
Select institution:
Institutions
District Library of Petr Bezruč in Opava
František Bartoš Regional Library in Zlín (current record)
Library of Antonín Švehla (IAEI)
Moravian Library in Brno
Municipal Library Holešov
Municipal Library in Frýdek-Místek
Municipal Library Klimkovice
Municipal Library of Hradec Králové
Municipal Library Pelhřimov
National Library of Czech Republic
Portal CASLIN
Regional Library of Karlovy Vary
Regional Library of Pardubice
Research Library in Liberec
Research Library in Olomouc
The Central Bohemian Library in Kladno
The Education and Research Library of the Pilsener Region
The Research Library in Hradec Kralové
The Research Library of South Bohemia in České Budějovice