Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava

To chci

Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Staněk, 1924-1987
Další autoři
Alois Hovadík
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227, [4] s. ; 8°
Vydáno
Praha : SZN, 1977
Vydání
2. vyd.
Edice
Rostlinná výroba
Témata
Popis jednotky
Přehl. lit.
S obr., fot. a tb. v textu
Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc
20000 výt.
ISBN
(Brož.)

Vybrat instituci: