Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava

Get it

Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author
Miloslav Staněk, 1924-1987
Other Authors
Alois Hovadík
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Document Type
Books
Physical Description
227, [4] s. ; 8°
Published
Praha : SZN, 1977
Edition
2. vyd.
Series
Rostlinná výroba
Subjects
Item Description
Přehl. lit.
S obr., fot. a tb. v textu
Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc
20000 výt.
ISBN
(Brož.)

Select institution:

Destination Accessibility Link Link source
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument Moravian Library in Brno - Kramerius
Digital library DNNT: Available for registered Digitalizovaný dokument National Digital Library