Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava
Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 227, [4] s. ; 8°
- Published
-
Praha :
SZN,
1977
- Edition
- 2. vyd.
- Series
- Rostlinná výroba
- Subjects
- Item Description
- Přehl. lit.
S obr., fot. a tb. v textu
Obálku s použitím barev. fot. Zdeňka Humpála navrhl Ondřej Švarc
20000 výt. - ISBN
- (Brož.)
Select institution:
| Destination | Accessibility | Link | Link source |
|---|---|---|---|
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |
| Digital library | DNNT: Available for registered | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |