Tradiční pečivo
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 162 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
- Published
-
Praha :
Grada,
2004
- Edition
- 1. vyd.
- Series
- Řemesla, tradice, technika
- Subjects
- Item Description
- Terminologické slovníčky
- Bibliography
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 80-247-0692-X (brož.)
Select institution:
| Destination | Accessibility | Link | Link source |
|---|---|---|---|
| Digital library | Copyrighted | Digitalizovaný dokument | Moravian Library in Brno - Kramerius |
| Digital library | Available in the NL CR premises | Digitalizovaný dokument | National Digital Library |
| Web | e-book | The Research Library of South Bohemia in České Budějovice | |
| Web | Link | Bibliography of the History of the Czech Lands |