Tradiční pečivo
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 162 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Grada,
2004
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řemesla, tradice, technika
- Témata
- Popis jednotky
- Terminologické slovníčky
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 80-247-0692-X (brož.)
Vybrat instituci:
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | Autorsky chráněné | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
| Digitální knihovna | Dostupné v prostorách NK ČR | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
| Web | e-book | Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích | |
| Web | Odkaz | Bibliografie dějin Českých zemí |