Český kapr v teplé a studené kuchyni speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den

To chci

80 skvělých receptů z pera legendy mezi českými šéfkuchaři a mnoho cenných rad pomůže mladým domácnostem obohatit zdravý jídelníček o vynikající klasické i nápadité rybí pokrmy teplé i studené kuchyně. (speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den).

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
62 s., [4] s. barev. obrazových příloh : il. ; 21 cm
Vydáno
xr Čestlice Pavla Momčilová c1999
Vydání
single unit
Edice
Sešity zdravé výživy
Témata
Popis jednotky
Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)
ISBN
80-85936-26-7

Vybrat instituci:

Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna