Český kapr v teplé a studené kuchyni speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den
80 skvělých receptů z pera legendy mezi českými šéfkuchaři a mnoho cenných rad pomůže mladým domácnostem obohatit zdravý jídelníček o vynikající klasické i nápadité rybí pokrmy teplé i studené kuchyně. (speciality mistra Vrabce pro vánoční a silvestrovskou tabuli i pro každý den).
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 62 s., [4] s. barev. obrazových příloh : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
xr Čestlice
Pavla Momčilová
c1999
- Vydání
- single unit
- Edice
- Sešity zdravé výživy
- Témata
- Popis jednotky
- Converted from MODS 3.6 to MARCXML using MODS3-6_MARC21slim_XSLT1-0.xsl (Revision 3.03 20200416)
- ISBN
- 80-85936-26-7
Vybrat instituci:
Záznam není součástí řezu
| Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
|---|---|---|---|
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
| Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |