Jak se jedlo ve starověku : římská kuchařka
Zajímavé informace o nejstarších kuchařských knihách, o plodinách, stravě, vybavení kuchyní a pekáren, o způsobech prodeje potravin a stolování starověkých civilizací Egypta, Řecka a především Říma. Předpisová část využívá doporučení a receptů římského labužníka Marca Gavia Apicia a návody římského politika a spisovatele … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 165 s., [12] s. obr. příl. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Libri,
2000
- Vydání
- 1. vyd.
- Popis jednotky
- Slovníček
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7277-021-7 (brož.)
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
ZLIVED
|
|
A 158981 |