Provozujeme pohostinství & ubytování

To chci

Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. počínaje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaromír Beránek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
180 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Grada Publishing, 2004
Vydání
1. vyd.
Edice
Mag consulting (Grada)
Témata
Bibliografie
Bibliografie na s. 180
ISBN
8086724026

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
SK 338.488
Prezenčně
Načítá se…
HLAVNI
STUDOVNA
ST 338.488
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
OD 338.488