Provozujeme pohostinství & ubytování
Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. počínaje … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 180 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Grada Publishing,
2004
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Mag consulting (Grada)
- Témata
- služby > pohostinství > ubytování > provozy > bezpečnost > předpisy > odpady > etika > kontrola > reklamace > poplatky > příručky > podnikatelský plán > kontroly
- Bibliografie
- Bibliografie na s. 180
- ISBN
- 8086724026