Co vařit na podzim a v zimě

To chci

Recepty vhodné pro podzim a zimu - plody podzimu na talíři, chvála jablek, zelí a brambor, zimní polévky, adventní půst, zimní saláty, cukroví a necukroví.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
František Karlík
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
106 s., [12] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Agentura VPK, 2007
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje barevné fotografie.
ISBN
978-80-7334-125-1

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad naučná
641.55(083.12)