Co vařit na podzim a v zimě
Recepty vhodné pro podzim a zimu - plody podzimu na talíři, chvála jablek, zelí a brambor, zimní polévky, adventní půst, zimní saláty, cukroví a necukroví.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 106 s., [12] s. obr. příl. : il. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Agentura VPK,
2007
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje barevné fotografie.
- ISBN
- 978-80-7334-125-1
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Sklad naučná
|
|
641.55(083.12) |