Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie : [praktická kuchařka krok za krokem]

To chci

Recepty a podrobné návody na pokrmy z Thajska, Barmy, Vietnamu, Malajsie, Indonésie a Filipín. Klasická, tradiční jídla i neobvyklé krajové speciality.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Mridula Baljekar
Další autoři
K. H. Doutná
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : fot. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka, 2006
Vydání
Čes. vyd. 1
Edice
Ilustrovaná encyklopedie
ISBN
80-7352-415-5

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Dostupnost nelze načíst
Vzdálený sklad Domu čtení
PV naučná
C2b1c C 4546.1