Králičí hody / recepty z bílého králičího masa pro všední i sváteční den
Kuchařka obsahuje množství receptů na přípravu jednoduchých i svátečních jídel z dietního králičího masa. Autoři seznamují ve své knize se způsoby a technikami, kterými lze toto maso zpracovávat. Můžeme se tak inspirovat řadou kuchařských předpisů, jak zhotovit studené a teplé předkrmy i polévky a připravit vařeného, pečeného, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 123 s., [8] s. obr. říl.
- Vydáno
-
Praha :
Mladá fronta,
2003
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Kuchařky
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje barevné fotografie
- ISBN
- 80-204-1012-0
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Výměnné soubory
|
|
SK 641/642 | ||||
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Výměnné soubory
|
|
SK 641/642 |