Zelenina : praktická kuchařka krok za krokem
Kniha obsahuje ilustrovaný přehled o základních druzích a odrůdách zeleniny, o různé kuchyňské úpravě a recepty se seznamem surovin a postupem přípravy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : il. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka & Co.,
2003
- Vydání
- České vyd. 1.
- Edice
- Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.)
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7237-709-4
Instituce
- Chomutovská knihovna
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Městská knihovna Břeclav
- Městská knihovna Kladno
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Ostrov
- Městská knihovna v Přerově (aktuální záznam)
- Městská knihovna ve Svitavách
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně